شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

پیش بینی ورود بیش از ۸ میلیون زائر در دهه آخر صفر| ایجاد ۷۰۰ هزار نفر شب ظرفیت اسکان در مشهد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۸۳۰۳۱
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
پیش بینی ورود بیش از ۸ میلیون زائر در دهه آخر صفر| ایجاد ۷۰۰ هزار نفر شب ظرفیت اسکان در مشهد+ فیلم
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: به طور کلی پیش‌بینی می‌شود امسال حدود هشت میلیون زائر در یک بازه زمانی کوتاه به مشهد مشرف شوند. این تعداد سال گذشته ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر بود.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد امروز، ۱۶ شهریور، در نشست خبری قرارگاه هماهنگی دهه آخر صفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امسال مسئولیت سنگینی برای میزبانی از زائران دهه آخر صفر بر دوش ماست.

وی اضافه کرد: براساس آمار طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۴ هزار و ۹۰۰ نفر وارد مشهد شده‌اند که این تعداد در مقایسه با روز نخست از روز‌های پایانی ماه صفر سال پیش، رشد ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد. در حقیقت ۱۳۴ هزار و ۳۷۲ نفر با وسیله شخصی، ۲۰ هزار و ۹۵۶ نفر از طریق قطار، ۱۱ هزار و ۳۹۸ نفر به وسیله هواپیما و ۸۲۰۵ نفر با اتوبوس وارد مشهد شده‌اند.

گنابادی‌نژاد بیان کرد: به طور کلی پیش‌بینی می‌شود امسال حدود هشت میلیون زائر در یک بازه زمانی کوتاه به مشهد مشرف شوند. این تعداد سال گذشته ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر بود. از همین رو بسیج امکانات باید در سطح کشور صورت گیرد و لازم است بسیاری از نهاد‌ها پای کار بیایند.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه امسال شرایط دهه پایانی ماه صفر در مشهد متفاوت است، گفت: به طور دقیق‌تر هر سال ما پذیرای تعداد زیادی زائر بوده‌ایم، ولی امسال حجم زیادی زائر خارجی نیز به مشهد سفر خواهند کرد.

ایجاد ۷۰۰ هزار نفر ظرفیت اسکان در مشهد

گنابادی‌نژاد گفت: دهه آخر صفر پارسال برای ۶۰۰ هزار نفر ظرفیت اسکان فراهم شد که این حجم امسال به ۷۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی ادامه داد: در کنار این‌ها خدمات‌رسانی در حوزه‌های بهداشت و درمان و امداد جاده‌ای نیز با استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی تمهیدات لازم برای دهه پایانی ماه صفر پیش‌بینی شده است. در حال حاضر ۱۵ استان در زمینه‌های هلال احمر و امداد و نجات جاده‌ای مامور شده‌اند تا در دهه آخر صفر به مشهد‌کمک‌رسانی کنند.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی افزود: همچنین برای تامین ارزاق و مایحتاج عمومی به ویژه در اطراف حرم مطهر چندین تمهید ویژه در نظر گرفته شده که شامل افزایش تعداد نانوایی‌ها، افزایش تعداد نانوایی‌های سیار و افزایش ساعات پخت و نهایتا سهمیه‌بندی آرد و نان است.

گنابادی‌نژاد با اشاره به راه‌اندازی سامانه «نماد» برای اعلام نرخ هتل‌ها و مراکز اقامتی تصریح کرد: به زائران توصیه می‌شود این سامانه را بررسی کنند تا از نرخ‌های اسکان باخبر باشند.

وی تاکید کرد: البته بر اساس دستور استاندار خراسان رضوی برای ساماندهی خانه‌مسافرها، آن دسته از اماکنی که به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کنند، پلمب خواهند شد. براساس بررسی‌ها اغلب مشکلاتی که برای زائران خصوصا در زمینه‌های خدماتیف بهداشت و درمان و امنیت ایجاد می‌شود مربوط به همین مجموعه‌های غیرمجاز است.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در ایام پایانی ماه صفر امسال استانداری و شهرداری تهران به عنوان معین مشهد با ما همکاری خواهند داشت.

گنابادی‌نژاد گفت: در حال حاضر شهرداری مشهد قرار است برای تامین پارکینگ، سرویس بهداشتی و سایر خدمات شهری به صورت جدی پای کار است و با توجه به تجربیات سال‌های گذشته، امید است بتوان چالش‌های احتمالی را به خوبی مدیریت کرد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این موضوع تامین راهنمای زائر یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های قرارگاه خدمات سفر استان است و از همین رو مقرر شد میزان خدمات در این حوزه به صورت کمی و کیفی افزایش پیدا کند. در همین راستا بر استفاده از ظرفیت رادیوزیارت، خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های مختلف استان متمرکز هستیم تا اطلاع‌رسانی به زوار به خوبی انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->